Scroll Top
Iași, Str. Sărăriei 189 Corp A, B

Spații și dotări Artă Murală

Programul de studii universitare de licență Artă murală dispune de spaţii proprii, necesare desfăşurării procesului de învăţământ, dotate corespunzător, folosite prin intermediul unui orar alternativ: săli de curs, laboratoare şi ateliere de lucru pentru studenţi.

Atelierele de creație artistică sunt dotate cu mobilier specific - șevalete, capre și planșete pentru desen, mobilier destinat depozitării lucrărilor, mese pentru proiectare, sisteme de iluminat pentru modele și naturi statice, mobilier destinat depozitării efectivelor personale ale studenților etc.

Cabinetele de tutoriat ale specializării sunt dotate cu calculatoare personale (3 + 2), iar în atelierele de creație se află amplasată câte o stație de calcul conectată la rețeaua de Internet.

În toate corpurile de clădire ale facultății există semnal de Internet Wi-Fi la care studenții se pot conecta.

ATELIER DE TRANSPUNERE

Atelierul de transpunere al specializării prezintă chiuvete cu acces la apă caldă și apă rece și este dotat cu schele profesionale mobile, mese de lucru speciale, instrumentar și echipamente specifice, printre care enumerăm: mașină de tăiat gresie și faianță electrică, bormașini, autofiletante, rotopercutoare, suflante cu aer cald, clești pentru debitare ceramică și sticlă, polizoare pentru sticlă, instrumente pentru debitare vitraliu etc. 

LABORATOR CERAMICA

Atelierele de creație ceramică sunt dotate cu roata olarului, calandru pentru lut și instrumente de extrudare, cuptoare ceramice, mese pentru modelaj, aparatură pentru glazurare, rasteluri pentru uscare, echipamente pentru serigrafie ceramică, chiuvete cu acces apă rece și apă caldă etc.

Sala vitralii