Iași, Str. Sărăriei 189 Corp A, B

MISIUNE

Specializarea Artă Murală are ca misiune formarea de artişti vizuali contemporani care se exprimă prin cu ajutorul unei game diversificate de medii artistice. Cursurile au ca scop dezvoltarea aptitudinilor tehnice și a simțului critic, a spiritului de echipă, lărgirea orizontului conceptual, oferind studentului posibilitatea de a experimenta și deprinde atât tehnici tradiționale, cât și  tehnici din zona artelor media, stimulând preocupările pentru cunoaşterea diferitelor domenii ale artelor vizuale.

Programul de studii de licență este structurat pe patru pachete de discipline opţionale: Artă Murală Ambientală, Artă Murală Religioasă, Ceramică și Artă în Spațiul Public.

Specializarea promovează cercetarea interdisciplinară și încurajează abordarea unor proiecte de anvergură cu caracter monumental.

Studenții noștri beneficiază de oportunitatea de a studia pentru 1-2 semestre în instituții de învățământ artistic superior din Spania, Marea Britanie, Franța, Cehia, Finlanda etc. prin intermediul programelor de schimb universitar (Erasmus).

🔴 Organizăm concurs online de admitere licență la Specializarea Artă Murală (FAVD, UNAGE). Înscrieri:📆 19-21 IULIE 2021Susținerea probelor de concurs:🎨 26-27 IULIE 2021Probe de concurs:Proba I. Scrisoare de intenție (maximum 1 pagină)Proba II. Portofoliu de lucrări (maximum 10 lucrări, în format electronic -jpeg/pdf)❓ Mai multe detalii la adresa:www.arteiasi.ro/wp-content/uploads/2014/09/FAVD-Anexa-admitere-Licenta2021.pdf PREGĂTIRE ONLINE JOI 15 IULIE 2021, ORA 10.00Pentru asistență în întocmirea dosarului și îndrumare suplimentară confirmă participarea la adresa arta.murala@gmail.com până miercuri 14 iulie 2021. ...
View on Facebook

3 weeks ago

Arta Murala - Iasi's cover photo ...
View on Facebook
Distribuie pagina